Home Uncategorized I keni në kuzhinë këto 2 përbërës ? Kombinojini bashkë dhe përdorini...

I keni në kuzhinë këto 2 përbërës ? Kombinojini bashkë dhe përdorini në këtë mënyrë për të shëruar fryrjen e

102

Kjo recetë besohet se ka shp ëtuar mijëra jetë! Lëngu i limonit me sodën e bukës janë një kombinim i fuqishëm i cili shp ëton mijëra jetë çdo vjet.

Edhe pse acid, pasi lëngu i limonit të metabolizohet, ai krijon një ambient alkalin brenda në trupin tuaj. Është shumë efikas në trajtimin e dispepsisë, kapsllëkut dhe fryrjes së barkut. Gjithashtu, kjo recetë thuhet se parandalon edhe formimin e gu rëve në veshka.

Kur lëngu i limonit kombinohet me sodën e bukës, përfitimet shëndetësore dyfishohen. Ky trajtim natyror shkatërron vetëm qelizat e kan ce rit, duke i lënë ato të shëndetshmet të paprekura.

Kjo është krejtësisht e kundërta e asaj që bën kimioterapia, për shkak se ajo shkat ërron edhe qelizat e shëndetshme.

Si ta përgatitni këtë recetë?

Lexojeni më poshtë:

Në një gotë, shtry dhni një limon dhe shtoni një lugë çaji sodë buke. Më pas, kësaj përzierje shtoni ca ujë

Previous articleLë pa fjalë studimi i fundit, askush se priste : Personat që vuajnë nga kjo sëm/undje ka gjasa të mos preken nga Koro navi rusi
Next articleA larmante gjendja nga ko.ronaviirusi, mjeku Pipero ta prek shpirtin: Më mbushen sytë me lot kur shikoj….