Home Kuriozitete I la telefonin të birit 2-vjeçar për 5 minuta, nëna e re...

I la telefonin të birit 2-vjeçar për 5 minuta, nëna e re “shqyen sytë” kur shikon ekranin

138

Një grua ka marrë një mësim të dhim bshëm pasi i la në dorë telefonin djaloshit të saj 2-vjeçar.

I vogli e mori në dorë atë dhe nisi ta përdorë pa mbikëqyrje duke e kyçur kështu për 48 vite, përafërsisht 5 dekada.

Ai e hapi për të parë një video në YouTube dhe do të mund ta përfundojë kur të jetë 50 vjeç.

Mamaja e re nga Shanghai ia dha telefonin të voglit të saj në mënyrë që të shikonte video edukative.

Kur e mori pas 5 minutash ajo pa se ai i kishte futur disa herë rresht kodin gabim dhe e kishte kyçur kështu për 25 milion minuta.

Pasi e dërgoi telefonin tek një ekspert, ai i tha se zgjidhja e vetme ishte të formatonte sistemin nga e para.

Previous articleJu qelbet goja erë? Ja s’i të shpëtoni njëherë e përgjithmonë nga ky problem
Next articleJul Deda prek me fjalët për artistin Koço Devolen: Sot na trishtove i dashur, gjithë jetën tënde na dhurove të qeshura