Home Lajme I solli lirinë Kosovës/ Shqiptari flet nga Haga: Unë jam shqiptar, s’jam...

I solli lirinë Kosovës/ Shqiptari flet nga Haga: Unë jam shqiptar, s’jam as i krishterë e as mysliman

50

Ish-zëdh ënësi i U ÇK-së, Jakup Krasniqi iu është drejtuar të pranishmëve në paraqitjen e parë të tij para gjyqit në Dhomat e Specializuara nga Hagë.

Zëri i UÇK-së, Jakup Krasniqi del para Gjykatës Speciale (LIVE) -  Indeksonline.net

”Nuk kam trajtuar askënd kurrë në jetën time në asnjë rast të vetëm, as kaq sa e si më trajtuat mua nga ndërtesa e bu rgut e deri në këtë ndërtesë”.

”Kurrë në jetën time s’kam trajtuar njerëz në këtë mënyrë. Se s’ka qenë qëllimi im trajtimi i njerëzve por lufta e o kup atorit dhe gje noc idit që iu janë bërë në Kosovë”.

”Unë jam intelektual”.

”Në akt akuzë përpiqni t’i ndani shqiptarët në katolikë e në myslimanë. Unë jam shqiptar, nuk jam as katolik as mysliman. Kjo për mua është fyese”

Previous articleZbulojeni tani! Ja sa duhet të jetë pesha juaj në bazë të gjatësisë dhe moshës
Next articleDjali shqiptar kërkon nuse për shtëpi/ Do befasoheni kur t’i shihni motrën: Yll e paska