Home Uncategorized I tregon të gjitha gruaja: Kam fjetur me 150 b urra dhe...

I tregon të gjitha gruaja: Kam fjetur me 150 b urra dhe do vazhdoj e bëj se jam m jeke p opullore, u rregulloj…

15

Kjo grua ka kryer marrëd hënie me qindra me shkuj dhe pjesa më e madhe e tyre janë burrat, apo të dashurit e grave të tjera.

Por 54-vjeçarja, e quan “peshkope”, një tip “mje ke pop ullore” që siç shprehet, “ia ka kushtuar jetën e saj çifteve që kanë pasur prob leme në dhomën e gjumit”.

Ajo ka dhënë mësime dashurie për më shumë se 10 000 klientë brenda një harku kohor prej 23 vjetësh.

Edhe ndërsa ajo bën llogarinë, rezulton se ka kryer marrëd hënie me 1 500 prej tyre dhe insi ston në idenë se nuk ka asgjë të jash tëli gjshme në atë që ajo bën.

Mare thotë: “Unë e fitoj jetesën duke fjetur me burrat e grave të tjera, apo me të da shurit e tyre.

Mësimi që u jep Mara të gjithëve është ky: Prob lemet duken sikur kanë të bëjnë me trupin, por kjo nuk është e vërtetë, sipas saj: “Prob lemet nuk janë fizike. Ato janë në mendje dhe kanë shumë të bëjnë me besimin në vetvete.”

Previous articleArtiola Toska ben publik bashkeshortin e saj te cilin e fshehu per rreth 15 vite
Next articlePROVOKOl të dashurën, por ajo i nxjerr SEKRETlN që s’e priste kurrë (FOTO)