Home Uncategorized Il’ace per koll en? As qe kam ndermend te blej, sikur ta...

Il’ace per koll en? As qe kam ndermend te blej, sikur ta kisha ditur me pare kete, do te kisha rilindur

76

Nëse v uani nga një ko llë e ke.qe dhe e vazhdueshme, ju me siguri keni provuar të gjitha llojet e barn ave për ta trajtuar këtë çështje. Por me sa duket, asnjëri prej tyre nuk siguron rezultatet e premtuara, pa përmendur efektet anës ore të dëms hme.

Kjo, për shkak të faktit se ato janë të ngarkuara me ki mika te të rre.zik.shme që në fakt shka ktojnë më shumë dëm sesa dobi.

Nga ana tjetër, ekziston një recetë krejtësisht e natyrshme dhe efektive e cila mund të jetë një ndihmë e madhe. Këto përbëhen nga barëra të shën det shme dhe përbërës që ju ndoshta i keni në shtëpi. Ato do të forcojnë ndj eshëm sistemin tuaj imun itar dhe do të paran dalojnë pr obleme të tjera shënd etësore.

Përbërësit për t’i përgatitur ato:

Xhenxhefil – për të rritur imunitetin

Mjaltë -për shkak të vlerave të fuqishme antiba kteri ale

Vitamina C- lëngu i limonit është i pasur me këtë vitaminë

Previous articleBurri vendos kamera në shtëpi për të parë gruan e tij, ja çfarë sheh! (VIDEO)
Next articleHëngri peshk për një vit për të parë përfitimet shëndetësore, gjetjet e tij janë befasuese