Home Lajme Instituti Amerikan ben parashikimin e fort për vendin tone, ja cfare pritet...

Instituti Amerikan ben parashikimin e fort për vendin tone, ja cfare pritet te ndodhe deri ne fund te dimrit

142

Shqipëri ka putur një rritje te ras teve te reja të infeks ioneve si dhe je teve te hum bura nga COV ID-19 dhe kjo nuk eshte nje gje e mire duhet me shume kuj des.

Nga një raport të publikuar “Health Data”, parashikohet se vendi yne do të vijojë të përjetojë hum bje je te nga virusi ndaj tregohuni vigj ilent sepse ky eshte virus qe nuk mund te luash me te.

Sipas projeksionit të institutit amerikan, deri në 1 shkurt të vitit të ardhshëm (2021), shteti shqiptar mund të regjistrojë deri 1989 jet e te hum bura.

Instituti për Matjet dhe Vlerësimin e Shëndetit (IHME) është një qendër e pavarur globale e kërkimit shëndetësor në Universitetin e Uashingtonit.

Tregohuni vigjilent dhe ruani distancimin social.

Previous articleSot zgjidh një numër: Parashikimi bòmbë për fatin tuaj që po të vjen
Next articleMjeku suedez flet për koronën/ Ja kur do kthehemi në normalitet me ne fund