Home Uncategorized Ja çfarë duhet të bësh Nëse dëshiron që 70 mijë engjëj të...

Ja çfarë duhet të bësh Nëse dëshiron që 70 mijë engjëj të luten për ty

164

Thotë i dërguari mëshirë për të gjtha botët -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të dhe familjen e tij-:

“Nuk ka ndonjë musliman që viziton një musliman në mëngjes, veçse për të do të luten 70 mijë engjëj deri në mbrëmje.

E nëse e viziton në mbrëmje, do të luten për të 70 mijë engjëj deri në agim…”.

Transmeton imam Tirmidhiu dhe e ka saktësuar imam Albani -Allahu i Madhëruar i mëshiroftë-.

Previous articleDjali ka turp t’ia kërkojë dhe pse tre muaj në lidhje, ajo që bën vajza na lë pa fjalë…
Next articleSi nuk e kemi ditur këtë më parë për lëkuren e kastravecit : Shëron sem/undje qe as nuk mund ti mendonim