September 29, 2023

“Kuzhina për mua ka qenë një pasion, ose më mirë një pasion i ushqyer nga mamaja ime e cila ka

qenë një amvisë e jashtëzakonshme. Ka qenë një fat mësimi i kuzhinës, por edhe i shumë gjërave të tjera prej saj”.

Kështu është shprehur Liri Berisha, gruaja e ish-kryeministrit Sali Berisha e ftuar në një intervistë për Bieta Sulon tek Ora 5 pm.

Për të, të ulurit në tryezë është një pjesë shumë e rëndësishme e ditës. Dhe kjo jo vetëm për

ushqimin, që duhet të gatuhet shijshëm e të pëlqehet, pasi të gjithë kanë shije të ndryshme, por në tryezë ne marim informacionet e ditës dhe shtrojmë problemet.

Ndër të tjerash, Liri Berisha gjatë bisedës së saj i ka kushtuar një rëndësi të veçantë angazhimit që ajo ka prej gati 13 vitesh me fëmijët autikë në fondacionin që drejton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *