September 29, 2023

Uji i shiut është përdorur prej shumë kohësh, që nga qytetërimet ant ike, në mungesë të rrjeteve hi drike. Por do të ishte një ide e mirë që ky ritual të vazhdonte nga njerëzit për të bërë disa aktivitete si p.sh larja e makinës që kërkon mesatarisht 150 litra ujë. Pse duhet ta harxoni nga rubineti?

Çfarë ka në ujin e shiut? – Content, Argetim, Kuriozitete – ikub.al

Lavatriçja për shembull, funksionon më mirë me ujin e shiut, krahasuar me atë të çezmës. Ai nuk përman k lor, ka një sasi të ulët kripërash, karakteristika që e bëjnë të përshtatshëm për përdorimin e wc, lavatriçes, pajisjeve hidrosanitare, etj.

Mund ta përdorni për të Iarë oborret, shkaIIët dhe hapësirat e jashtme. Edhe një sekret tjetër. Flokët e larë me ujë shiu do të duken plot jetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *