Home Uncategorized Ja se cfarë i ndodh veshit kur ne largojmë dyllin : E...

Ja se cfarë i ndodh veshit kur ne largojmë dyllin : E keni ditur gabim deri më sot

186

E dinit se dylli i veshit është papastërti? Atehere e keni ditur gabim. Na kane thene se dylli parandalon pluhurin dhe grimcat e tjera të vogla të arrijnë në brendësi të këtij organi dhe te shmanget ndonje inf. eksion, por teksa dylli është i natyrshëm për trupin tonë, kjo do të thotë që prodhohet në mënyrë natyrale, sado të përpiqeni ta pastroni!

Jo rrallë herë ndodh që dylli të bllokojë kanalet më të thella, kjo si pasojë e përdorimit të kunjave të veshëve, që shtyjnë dyllin më thellë. Infe. ksionet e veshit janë shpesh rezultat i infek. sioneve bak. teriale ose virale.

Mjekët shpesh sugjerojnë përdorimin e il. açeve për të lehtësuar me dhim bjen, por ne do t’ju tregojmë recetën natyrale që do të kurojë infe. ksionet e veshit!

Përbërësit

Vaj ulliri – për të zbutur dhe për të ele. minuar grumbullimin e dyllit

Vaj hudhër – për të shkatërruar bak. teret

Përdorimi

Ngrohni 2-3 lugë vaj ulliri të pastër. Temperatura duhet të jetë e afërt me atë të temperaturës së trupit tuaj.

Shto 4 pika vaj hudhër ose lëngun që keni përftuar nga shtypja e tyre.

Përziejini bashkë dhe me ndihmën e një pikatoreje aplikoni disa pika në vesh ! Mbajeni veshin me një kompresë të ngrohtë për 5-10 minuta.

Përsëriteni procedurën 2-3 herë në ditë për të parë rezultatet, do u jemi shume

Previous articleUl nivelin e kolesterolit si dhe permirson funksionimin e trurit : Kjo perime kaq e lire te cilin deri me sot e kemi nenvlersuar, ja se cfare
Next articleMjekët bëjnë zbulimin e rëndë: Foshnjave nuk u duhet dhënë më qumësht me biberon: Ja sa shumë keq u bën