September 28, 2023

Fatlinda dhe Donjeta janë shoqe të ngushta nga Kosova dhe janë të njohura me videot e tyre në Tik-Tok.

Ato kanë një zë magjik dhe ndër të tjera kanë dëshirë që edhe kur të krijojnë familje të jenë pranë njëra-tjetrës.

Madje, ato kanë thënë se duan të martohen për dy vëllezër. “Kur t’vjen koha për martesë

mirë ish kanë me u martu për dy vllazni që mos me u nda assesi”, shprehen ato në ATV.

Shiko videon:

Janë shoqe të ngushta dhe shprehin hapur dëshirën: Duam për burra dy vëllezër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *