Home Uncategorized Ju dhem b trupi kur prishet koha/ Ju ndodh gjithë shqiptarëve, ja...

Ju dhem b trupi kur prishet koha/ Ju ndodh gjithë shqiptarëve, ja pse

124

Shkenca konfirmon ndikimin e motit mbi dh&imbjet. Lagështira dhe era janë shkaktarët kryesorë që nxisin dhi*mbjet në trupin e njeriut, kryesisht tek personat që vuajnë nga sëm undje kro nike si artrit, migrenë dhe dh*imbje neur*opatike, ku risku rritet me 20%. Sipas kërkimit të kryer nga Universiteti i Manchester, faktori më ndikues në ndjeshmërinë ndaj dh*imbjeve dhe përkeqësimin e tyre është lagështira, e më pas pr*esioni atmosferik i ulët dhe era e fortë.

Ja përse dhemb plaga e operacionit kur prishet koha …

Ndërkohë që theksohet se nga eksperimentet e kryera, nuk është gjetur dhe konfirmuar asnjëherë që temperaturat të ndikojnë. Pra sipas qendrës së specializuar në Universitetin e Manchester, analizat e kryera fillimisht mbi 2600 vullnetarë, vërtetojnë se luhatjet e temperaturave nuk ndikojnë në gjendjen dhe dh*imbjet e njeriut.

Por koha gri, me lagështirë dhe erë janë ato që ndikojnë tek shëndeti drejtpërdrejtë.

Previous articleDieta e preferuar e Vip-ave/ Ja si të h iqni dhj amin duke ngrënë vetëm kos
Next articleZgjidhni një lule sipas muajit kur keni lindur/ Ka një mesazh shumë të rëndësishëm për ju