Home Uncategorized Kanë dalë të dyja kërkojnë burrë në televizor, Sindi f yen keq...

Kanë dalë të dyja kërkojnë burrë në televizor, Sindi f yen keq Melisën: Unë jam e vir gjër e do bëj s*ks me kë ma ndjen jo për një kafe si ti….

74

Biseda me tone të larta mes Sindit dhe Melisës detyroi këtë të fundit të largohet nga studio. Melisa i kujtoi një pyetje Mevlanit në takimin që kishin së bashku.

Ajo tha se në takimin me të djali nga Kavaja ka thënë se s ek si për të është shumë i rëndësishëm, e për këtë arsye Melisa ishte kurioze të dinte se çfarë mendonte ai që Sindi është e pa eksperiencë në ma rrëdhënie.

Në këtë moment reagoi Sindi, e cila tha se fakti që është e v*rgjër, nuk do të thotë që nuk dinë të thotë s eks. Ndërkohë në bisedë e sipër Sindi i tha “unë do bëj s* ks me atë që e ndjej e jo me atë që më jep një kafe”.

Pas kësaj deklarate, u irritua së tepërmi dhe preferoi të largohej nga studio. Ndërkohë konkurrentët u ndanë në dy pjesë, në ato që u pozicionuan pranë Sindit, e në ato që nxituan pas Melisës.

Sindi: A the për Sindin? Melisa është një shkencë për të bërë s*ks?

Melisa: Doja një përgjigje nga Mevlani.

Sindi: Është p roblem me bo s*ks motra, p roblem me e provuar. Unë jam njeriu i tillë që kurrë nuk of endoj.

Sindi: Unë do e bëj me atë që e ndjej, e jo me atë që e bën për një kafe. Kaq lloj njeriu je kaq bën. I thash atë që meritoj.

Previous articleDëbora e parë zbardh verilindjen, sinoptikanët: E pazakontë ajo që ndodh javën e parë të dhjetorit
Next articleTruIIosen dentistët, SHlKONl çfarë i nxjerr nga goja nëna FËMlJËS së saj (VIDEO)