September 28, 2023

Dashi
Ju vuani nga zhgënjimet e lidhura me punën pasi të gjithë të tjerët duket se po marrin të gjithë lavdërimet dhe vëmendjen, ndërsa ju jeni ai që në të vërtetë bën të gjithë punën. Mundohuni të përqendroheni më shumë në atë që po bëni, në vend të asaj që po bëjnë të gjithë të tjerët.

Demi
Çdo rrezik që ndërmerrni në lidhje me punën me siguri do të shpërblehet. Jeni në një pozicion me fuqi të madhe dhe besimi juaj është i lartë. Mos lejoni që ky avantazh i mrekullueshëm të shkojë dëm. Kini besim në veten tuaj dhe të tjerët do të kenë besim tek ju.

Binjaket
Njerëzit me të cilët punoni ose për të cilët mund të sillen si miqtë tuaj sot, mund të mos jenë aspak miqtë tuaj. Mbani në mend se ata kanë motive egoiste. Ata nuk janë në këtë lojë për të përmirësuar karrierën tuaj. Ata janë në të për të përmirësuar veten e tyre. Vazhdoni me kujdes.

Gaforrja
Kjo është një nga ato ditët në të cilat nuk bëhet fjalë për atë që dini, por për personat që njihni. Jini të vetëdijshëm se lidhjet me njerëzit e tjerë janë pasuria juaj më e vlefshme sot. Mbajeni në dorë librin tuaj të telefonit. Bëj telefonata kur të duhet.

Luani
Do të keni ndjesinë se të tjerët nuk po luajnë sipas rregullave sot. Instinktet tuaja janë të sakta. Dikush po merr një qasje mjaft të papjekur. Ai ose ajo po përkul rregullat për të ecur përpara. Mos kini frikë të lajmëroni eprorët tuaj për këtë.

Virgjeresha
Jeni në një pikë shumë kulmore të muajit. Mos ngurroni të bëni një lëvizje që mund të keni hezituar ta bëni disa ditë më parë. Çdo shfaqje e trimërisë do të shpërblehet shumë. Nëse zvogëloheni në sfond, do të mbeteni prapa.

Peshorja
Nëse shkoni me rrjedhën, do të jetë e vështirë për të tjerët t’ju zgjedhin nga turma. Bëni diçka që do t’ju bëjë të dalloheni. Provoni një qasje dramatike dhe krijuese. Të tjerët nuk do të jenë në gjendje t’i rezistojnë stilit tuaj artistik kur paraqiteni me shije.

Akrepi
Mos kini frikë të merrni një vendim ekzekutiv sot, edhe nëse teknikisht nuk jeni në gjendje ta bëni këtë. Aftësitë tuaja drejtuese janë në shpejtësinë maksimale, kështu që ju gjithashtu mund t’i shfaqni ato dhe t’u tregoni të tjerëve se mund ta drejtoni shfaqjen.

Shigjetari
Do të kërkohet durim për t’u marrë me dikë që nuk ka aq largpamësi sa ju. Kur shtytja vjen për të shtyrë, mos kini frikë të nxirrni arsenalin tuaj të fakteve që i keni mbledhur ngadalë dhe me zell. Do të triumfoni.

Bricjapi
Lajkat do t’ju sjellin gjithçka që dëshironi në botën e punës sot. Mos kini turp që t’i bëni dush shefit tuaj me komplimente që e dini se ai ose ajo dëshiron t’i dëgjojë. Jini të respektueshëm, por mos kini frikë të vendosni pak sheqer shtesë.

Ujori
Ju mund të ndiheni sikur aftësitë tuaja nuk po përdoren plotësisht në vendin e punës. Sigurohuni që të njoftoni punëdhënësit tuaj se ky është problemi. Mos kini frikë të tregoni aftësitë tuaja sot dhe të tregoni se jeni më të vlefshëm sesa mund të mendojnë të tjerët.

Peshqit
Ngjarjet në botën e punës janë natyrisht në favorin tuaj. Për shkak të kësaj, ju do të fitoni shumë. Nëse keni nevojë për një punë të re, kjo është një kohë e mirë për t’u prezantuar virtualisht me punëdhënësit e mundshëm. Përshtypja që do të lini do të jetë e mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *