Home Uncategorized Keni dhe ju një shenjë si kjo në krahun e majtë? Ja...

Keni dhe ju një shenjë si kjo në krahun e majtë? Ja çfarë FSHlHET pas saj…

164

Mund të keni parë një shenjë të vogël të rrumbullakët në krahun e majtë të dikujt ose mund ta keni edhe vetë.

Kjo është një shenjë për shkak të vaksinimit.

Sipas ‘Organic Healthy Food’, kjo vak sinë ishte shumë e zakonshme para viteve ’70.

Mjekët përdorën një vi rus të gjallë Vaccinia për të shk aktuar një përgjigje imune që do të mbronte njerëzit nga vi rusi Variola, i cili shkaktone linë.

Pas kryerjes së vaks inimit, formohehe flluska dhe më pas krijohet një kore e cila shërohet për disa javë.

Në fund mbetet vetëm një shenjë e rrumbullakët, e dhëmbëzuar.

Krahu injerëzve injektohet disa herë me vaksinë, e cila krijon edhe atë ‘hartë’.

Kjo është edhe arsyeja sepse ajo nuk është një pikë e vogël, por një shenjë e dukshme.

Previous articleRikthehen sërish tërmetet këtë nëntor, fIet sizmioIogu Ormeni: Ja cfare pritet në Shqiperi
Next articleSHKOl për të blerë vezë në supermarket, nuk do t’u BESONl syve se çfarë i NDODHl 14 vjeçarit (Foto)