Categories: Lifestyle

Këto f oto i ka parë gjithë bota/ Në bregdet është gjetur krij.esa e rr.allë me ngjyra ngjyra: Nuk e keni idenë cfarë është…

Në bregdetin e Ore.gonit në SH.B.A është gjetur një peshk gjig.and shu.mëngjyrësh. Peshku Opah, i njohur ndryshe si peshku i hënës u zbul.ua në Sunset Beach në Seaside, një qytet në anën veriperëndimore të shte.tit.

Kri.je.sa shumëngjyrëshe, rreth një me.tër e gjatë kishte një përz.ie.rje të argj.entë dhe të kuq.ërremtë të ndritshme dhe luspa port.okalli me pika të bardha.

Peshku është i rrallë në bregdetin e Oregonit.

Keith Chandler, menaxheri i përgj.ithshëm i Aku.ariumit Seaside, tha për CNN: “Ata janë pe.shq mjaft të mre.ku.llueshëm dhe normalisht nuk i sho.him në b.reg. Ishte mjaft emo.cion.uese për ve.ndasit”.

Javorja

Recent Posts

Një lajm i mirë nga a.ksidenti tr.agjik, asnjë nga fë.mijët nuk është pl.agosur

Një lajm i mirë nga a.ksidenti tr.agjik, asnjë nga fë.mijët nuk është pl.agosur

Asnjë nga fë.mijët që gjendeshin në auto.busin e tr.ag.je.disë rr.ugore nuk është pl.ag.osur në ak.side.ntin…

13 hours ago
Rrallë herë është pjesë e ta volinës sonë : Nga përmirsimi i shikimit e deri tek mbajtja larg e sëm/ undjes së

Rrallë herë është pjesë e ta volinës sonë : Nga përmirsimi i shikimit e deri tek mbajtja larg e sëm/ undjes së

Vlerat fantastike të patëllxhanit vijnë kryesisht nga vitaminat dhe mineralet. Patëllxhani është i mbushur me…

13 hours ago
Studimi fundit : 10 gjërat që nuk i paskemi ditur më parë për v ezën, duke filluar nga përmirsimi i shikimit e deri tek

Studimi fundit : 10 gjërat që nuk i paskemi ditur më parë për v ezën, duke filluar nga përmirsimi i shikimit e deri tek

Vezët bëjnë pjesë në listën e 10 ushqimeve më të rëndësishme për organizmin. Vezët Ofrojnë…

13 hours ago
Njerezit dalin me vrap.Ja çfarë ka shkaktuar t ërmeti në Greqi.FOTO

Njerezit dalin me vrap.Ja çfarë ka shkaktuar t ërmeti në Greqi.FOTO

Mediet greke publikojnë pamje të reja nga të. rmeti qe lekundi zonën e Heralionit. Siç…

13 hours ago
Horoskopi për ditën e hënë, 26 korrik 2021

Horoskopi për ditën e hënë, 26 korrik 2021

Një ndjenjë qetësie do ju shoqërojë gjatë gjithë ditës së parë të javës që fillon.…

13 hours ago