Home Uncategorized Kjo 21-vjeçare Ia punën për jetuar si qen dhe fiton miIionat tani:...

Kjo 21-vjeçare Ia punën për jetuar si qen dhe fiton miIionat tani: Gjithë jetën jam ndjerë qenushe!

58

Shumica e njerëzve i duan qentë, me natyrën e tyre besnike dhe duan të luajnë, por jo të bëjnë si qen.

Por për vajzën 21-vjeçare është një gjë shumë e bukur.

Jenna Phillips, nga Austin, Texas, mendon se ka një lidhje shumë më të fortë me miqtë tanë me katër këmbë dhe ajo jeton si një qen tani.

Sillet si ata, ha si ata dhe ecën si ata. Ajo thotë se ndihet si qen.

Për dy vite që ajo punoi në një kl inikë, por më pas u lodh. 21-vjeçarja tha:

Ndihem si qen. Unë thjesht dua të rrotullohem, të luaj të marr. Të gjitha këto. Unë gjithmonë kam vepruar si një qenushe.” Vajza fiton miliona para vetëm nga videot ku bën si qen dhe ka shumë njerëz që duan ta shikojnë. Grua që ndihet si një qen duke pozuar para kamerës dhe duke bere video ja…

Previous articleHarrojeni dentistin : Me këtë metodë ju do të keni dhëmbë të bardhë si bora që do t’ua kenë zili të gjithë
Next articleKeni zënë “qafën keq”? Ja përse ndodh ngrirja e muskujve të qafës dhe si ta rregulloni këtë problem në kushte shtëpie