Home Uncategorized Kjo bimë rigjeneron qelizat tuaja nga koka te këmbët. Luf ton ane...

Kjo bimë rigjeneron qelizat tuaja nga koka te këmbët. Luf ton ane minë, diabetin, artritin dhe ju zgjat jetën

198

Sot do t’ju flasim për një bimë e cila ka treguar se është shumë e dobishme ndaj sëmundjeve si ane mia, mb ron mëlç inë, sëmu ndj et që lidh en me acidi ur ikgjithashtu zvogë lon dhe paso jat që lë str esi në tr upin tonë. Bomba ushq yese për të cilën po ju flasim është hit hra.

Falë përqindjes së lartë të kloro filit, hithra gjithashtu rregullon qarkullimin e gj akut, parandalon for mimin e koleste rolit në muret e arter ieve. Hithra favorizon elimi nimin e lëng jeve të tepërta, toksin ave dhe mbet jet e trupit tonë.

Si ta përgatisni ekstr ktin e hit hrës:

Ju duhen 3 lugë gjethe të thara hithre dhe 500 ml ujë.

Përgatitja dhe përdorimi:

Fillimisht zieni ujin dhe më pas hidhni gjethet e hithrës në një filxhan dhe sapo uji të ketë arritur në pikën e vlimit hidheni në filxhanin ku ndodhen gjethet. Lëreni të qëndrojë për 10 minuta, filtrojeni dhe më pas konsumojeni.

Previous articleDieta 5 ditore e kosit : Do të pastroj dhe ul fryrjen e barkut, ja se si duhet të veproni
Next article4 ushqime që nuk duhet të hani përpara orës 10 të mëngjesit