Home Uncategorized Kjo d ietë 48 orëshe po habit botën,hu mbni 2 kg në...

Kjo d ietë 48 orëshe po habit botën,hu mbni 2 kg në 2 ditë pa u munduar

110

Ushtrimet dhe di.e.ta janë efektive heq.jen e kilog.ramëve të tepërt gradua.lisht dhe të qëndrueshëm. Në të vërtetë, është thelbë.sore të investoni në qëllimet tuaja të dobësimit për të arritur rezultatet e dëshiruara. Sidoqoftë, ka disa mënyra se si mund ta merrni trupin në formë dhe të shpejtoni humbjen e peshës para se të filloni një dietë. Sipas D.r. Mark Hyman, themelues i Ultra.Wel.lness Center, drejtor mje.k.ësor i Qend.rës së Mjek.ë.sisë Funksi.onale të Kli.ni.kës Cleve.land dhe autor më i shitur i New York Times, në thelb bëhet fjalë për deto.ksimin.

Sipas .D.r. Hyman, marrja e një de.t.oksi para fillimit të një d.iete nuk është vetëm një mënyrë për të elimi.nuar tok.sinat që bllok.ojnë yndy.rën tuaj, por është gjithashtu një hap i parë drejt një jetese më të shëndetshme.

Pra, nëse jeni duke kërkuar një deto.ks të shpejtë ose një mënyrë për të hum.bur pe.s.hë, kjo pije natyrale do t’ju bëjë më të mirën. E pasur me përfitime për trupin tuaj dhe shëndetin tuaj, kjo do t’ju lejojë, në një periudhë afatshkurtër, të humbni disa kile të grumbulluara që ju shqet.ësoj.në aq shumë dhe të stimuloni përpjekjet tuaja për t’ju orientuar drejt një stili jetese më të shëndetshëm. Ja se çfarë do t’ju duhet për ta përgatitur atë:

Përbërësit
1 lugë çaji spe.ci djegës Cayenne

1 lugë çaji xhenxhefil

1 lugë çaji shurup panje organik

2 lugë lëng limoni

300 ml ujë të filtruar

Këshilla për përgatitjen
Nuk mund të jetë më e lehtë për të përgatitur këtë pije. Vendosni të gjithë përbë.rësit tuaj në një blender dhe ndizni pajisjen tuaj dhe pija juaj detox është gati! Mund ta pini natën para se të flini për të shijuar të gjitha përfitimet e tij.

Përfitimet e përbërësve të tij
Falë përmbajtjes së saj në specin kajen, pija juaj ka kapsa.icinë, një përbërje ki.mike që është treguar në një studim të ketë një efekt poz.itiv në hu.mb.jen e pe.shë.s, stim.ulimin e meta.boli.zmit dhe ul.je.n e or.eks.it. Pak më shumë: kapsaicina do të përmirësonte performancën atletike duke rritur shpenzimin tuaj të energjisë dhe duke promovuar oksidimin e yndyrnave.

Previous articleLajm i bukur! Hoxha shqiptar pajton çiftin që kishin 17 vite të ndarë: Nuk ka si familja, rrini bashkë!
Next articleKjo foto po bën namin, cifti shtrat 5.5 metra me të gjithë fëmijët e tyre. Motivi lë pa fjale, ja qfare thone ata