Home Uncategorized Kjo është shenja e cila tregon nëse fëmija juaj është i prekur...

Kjo është shenja e cila tregon nëse fëmija juaj është i prekur nga koronavirusi apo jo

124

90 perqind e femijeve e kane kaluar virusin pa e kuptuar apo si nje virus stinor por per fat te mire femijet sherohen shpejte.

Kane njolla të kuqe-rremta, ne këmbët e fëmijëve në moshën pediatrike që ala. rmojnë. Në të vërtetë, madje edhe për fëmijët më të rritur, deri në 5-6 vjec.

Shumë raste janë gjetur deri më tani, jo vetëm nga Italia por edhe nga vendet e tjera si Spanja dhe Franca.

Me reagime që vijnë edhe nga Kina. Në praktikë, këto janë shenja të vogla në gishtërinjtë që më pas zhd. uken brenda dy javësh.

Ala. rmi është dhënë nga pediatër italianë, të cilët i kërkojnë Institutit te Larte te Shendetit të ndërhyjë për të sqaruar këtë aspekt. Me het.ime të thelluara për të parë nese në të vërtetë jane shenja te koronavirusit.

Fëmijët jane ata të cilët fatmirësisht nuk preken nga sëm. undja në përqindje të larte. Tani, megjithatë, ekziston një analizë e këtyre shenjave të çuditshme që shfaqen në gishtat e këmbëve të femijeve dhe më pas zhd. uken në dy javë.

Eshte cudi për këtë kohë të vitit. Pediatret dhe specialistë kërkojnë het.im të menjëhershëm per keto shenja.

Eshtë e paqartë nëse këto janë shenja tek fëmijët te cilet nuk shfaqin fare shenja. Sidoqoftë, ata mund të infe. ktojnë njerëz të tjerë edhe me një ngarkesë virale shumë të fortë. Të analizohet sa më shpejt të jetë e mundur kjo dukuri e cila, siç u përmend, konfirmohet në Kinë.

Por edhe nga studiues francezë që raportojnë të njëjtën fenomen tek fëmijët. Nga njëra anë, ky fenomen nuk shqetëson pasi eshte një formë e butë ose pa shenja per sëm. undjen

Previous articleJa pse është e ndaluar të buzëqeshni në foton e pasaportës
Next articleCfare do te ndodhe me shkollat ? A do te mbyllen ? Ja se si pergjigjet Ministrja e Arsimit Evis Kushi