Home Uncategorized Kjo grua lindi tetënjakë, kështu duken ata sot

Kjo grua lindi tetënjakë, kështu duken ata sot

115

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte një lajm tr ond it ës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë.

Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.

Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, im plantoi 12 embrione në mitrën e saj, i cili më vonë e h um bi licencën e tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione.

Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e divorcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të.

Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia.

Nataly ka vendosur të lu f toj ë për 14 fëmijët e saj. Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut

Previous articleTestoni shikimin. A mund t’i gjeni të gjitha Q-të brenda 10 sekondave në këtë foto?
Next articleHoroskopi për nesër, e enjte 29 tetor 2020