Home Uncategorized Kjo vajzë 19 vjeçare gjeti një këmishë në xhamin e makinës së...

Kjo vajzë 19 vjeçare gjeti një këmishë në xhamin e makinës së saj. Ajo menjëherë kuptoi se diçka po ndodhte aty…

100

Ashley Hardacre, një vajzë 19-vjeçare nga Michigan, në Shtetet e Bashkuara

Sapo kishte dalë nga puna kur, duke shkuar në parkingun e e rrët, ku makina e saj ishte parkuar.

Ajo sapo kishte hyrë në veturë kur pa një këmishë të lidhur në fshirëset e xhamit të përparmë të automjetit.

Gjëja e parë që i kaloi nëpër mendje ishte të zbriste për ta çliruar xhamin. Por pastaj,duke menduar se ajo që i kishte ndodhur ishte shumë e çu di tshm e, ajo shikoi rreth,ndezi makinën dhe…

Previous articleHoroskopi, E martë 3 nëntor 2020
Next articleRa në DASHURl me shoferin 22-VlTE më të madh, famiIja nuk e pranon më në SHTËPl