October 1, 2023

Projekti i radhës është njoftuar së fundmi nga vetë ai me anë të një po stimi në Fa cebook, ku kësaj here ka zgjedhur Kazakistanin si vend për investim. Ndër të tjera, ai krenohet me projektin dhe zbulon se do ia vendosë emrin “Saranda”, për faktin se është një emër i bukur shqiptar dhe një nga qytetet turistike më të njohura.

Behgjet Pacolli njihet gjerësisht si një nga njerëzit më të pasur shqiptarë. Të shumta janë projektet dhe ndërtimet superl uksoze që ai bën nëpërmjet kompanisë së tij
Postimi i plotë i Pacollit

Fshati Saranda në Nur-Sultan (Astana) ishte një ide dhe vizion e imja për një lagje moderne në z emër të natyrës. Aty ku do të vendoseshin kazakët e pasur. Unë zgjodha ta quaj atë “Saranda”, për faktin se është një emër i bukur shqiptar si dhe qytet turistik në Shqipëri. Sot ky projekt është një nga krenaritë e kompanisë tonë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *