Home Uncategorized Ky është emri më i bukur në botë

Ky është emri më i bukur në botë

63

Nëse prisni në jetë një vajzë apo po bëni plane për fëmijë, ne ju njohim me emrin më të bukur në botë.

Duket sikur opsionet për emrat e foshnjave janë të pafundme – ka emra tradicionalë, emra të të famshmëve dhe emra ripërtrirës.

Ka emra të gjatë, emra të shkurtë, emra dramatik dhe emra të thjeshtë.

Por pa marrë parasysh sa opsione kemi në dispozicion, ka një emër që është bërë shtyllë rreth globit.

Sofia është emri më i zakonshëm për vajzat në një nëntë vende të mëdha, përfshirë Meksikën, Rusinë, Kilin, Estoninë dhe Sllovakinë.

Emri dhe variantet e tij shfaqen gjithashtu në 25 emrat më të zakonshëm në dy të tretat e të gjitha vendeve që raportojnë statistikat e emrit të fëmijës.

Laura Wattenberg kreu hulumtime duke mbledhur emrat e foshnjave nga 49 vende.

“Dominimi i këtij emri është mahnitës,” tha ajo.

Nuk është për t’u habitur që Sofia renditet aq e lartë sa i përket popullaritetit.

Në fund të fundit, të gjithë nga ikonat klasike të Hollivudit, si Sophia Loren në Sofje Vergara, mbajnë disa versione të emrit.

Përveç faktit se është vetëm një opsion i bukur, klasik, është gjithashtu tepër i gjithanshëm.

Emri gjithashtu tejkalon barrierat fetare, duke u bërë një zgjedhje popullore për katolikët romakë, luterianët, myslimanët sunitë, presbiterët dhe të tjerë.

Emri është i dallueshëm, por jo aq tradicional sa duket.

Koha do të tregojë nëse emri do ta mbaj mbi popullaritetin e saj masiv, por tani për tani mund të themi që Sofia është emri i foshnjës që është dëgjuar në mbarë botën.

Previous articleBien maskat! Fytyra e vërtetë e grave të çdo shenje të HOROSKOPIT
Next articleKështu i dridhet gjoksi Kinsey duke u lëshuar shkallëve