Home Uncategorized Lë pa fjalë studimi i fundit, askush se priste : Personat që...

Lë pa fjalë studimi i fundit, askush se priste : Personat që vuajnë nga kjo sëm/undje ka gjasa të mos preken nga Koro navi rusi

244

Një studim i kryer nga një grup ekspertësh izraelitë ka dalë në përfundimin se pers onat që v uajnë nga a stma janë 30% më pak të rrez ikuar të preken.

Nga 37 mijë persona që morën pjesë në studim, ekspertët zbuluan se pozitiviteti te personat astm atikë është më i ulët sesa te personat që nuk v uajnë nga kjo sëm. undje.

Autorja e këtij studimi, Eugene Merzon u shpreh për “Jerusalem Post” se ekzistojnë tre hipoteza pse paci entët me ast më mund të mos inf ektohen.

E para është fizike: As tma shoqërohet me zvogëlim të konsiderueshëm të receptorëve të angiotenzinës në mu shkëri, proteina që siguron hyrjen e koro na vir usit në organizëm për të inf ektuar qelizat njerëzore.

E dyta është sociologjike: Njerëzit që vuajnë nga astma kanë më pak të ngjarë të vu ajnë nga raste të rë nda të CO V ID-1 9. Ata respektojnë udhëzimet e Ministrisë së Shëndetësisë, të cilat përfshinë mbajtjen e maskave, distancimin shoqëror dhe mirëmbajtjen e higjienës.

Ndërsa faktori i tretë lidhet me il’açet anti-inflamatore që këta persona përdorin. Rezultatet e këtij studimi bënë që ekspertët t’iu bëjnë thirrje këtyre personave që të vijojnë të marrin il’ açet e rekomanduara gjatë pand emisë

Previous articleE fundit, dalin detajet e para : Ja përse ardhja e v aksinës në Shqipëri do të vonoj, arsyeja…
Next articleI keni në kuzhinë këto 2 përbërës ? Kombinojini bashkë dhe përdorini në këtë mënyrë për të shëruar fryrjen e