Home Uncategorized Lini një gotë ujë me kripë dhe uthull në shtëpinë tuaj,do të...

Lini një gotë ujë me kripë dhe uthull në shtëpinë tuaj,do të befasoheni…

157

Në këtë mënyrë të thjeshtë do të luf toni kundër vibra cioneve të kë qija dhe do ta bëni shtëpinë të qetë

Çdo njeri pas punës dhe obligimeve të përditshme dëshiron që të pushojnë në shtëpinë e tij. Mirëpo, ndonjëherë shtëpia, për shkak të vibracioneve të këqija, na bën më të lodhur.

Energjia negative mund të akumulohet në banesë apo në shtëpi dhe kështu të prishë marrëdhëniet tona me më të dashurit. Sapo kjo energji të “trokasë” në shtëpi, ajo aty do të qëndrojë gjithnjë derisa të mos bëni diçka që ta përzini.

Në përpjekje për të eliminuar energjinë e keqe, mund të bini në konflikt dhe mosmarrëveshje me familjen.

Valët negativendikojnë në aspektin emocional, shpirtëror, fizik dhe mendor të secilit banor të shtëpisë, deri në kafshët shtëpiake. Ato ndërhyjnë në qetësinë tonë dhe krijojnë ankth, probleme me përqendrimin, një kompleks inferioriteti që çon në depresion. Pra, nëse ndjeni një klimë të munduar dhe një atmosferë të keqe në shtëpi, ndryshimet duhet të bëhen duke filluar duke dëbuar dridhjet e këqija nga shtëpia juaj. Pra, zbuloni se si ta bëni atë më poshtë

Përbërësit:

– 1 shishe e vogël uthull të bardhë,
– 1 lugë kripë deti,
– 1 vazo transparente qelqi,
– uji.

Përgatitja:

• Qitni uthullën dhe pak ujë në gotë.
• Qitni kripën e detit dhe lëreni në vendin më të frekuentuar në shtëpi.
• Është me rëndësi që gotën ta lini të qëndrojë 24 orë të fshehur nga shikimi i të tjerëve.

Nëse e shihni që kripa pluskon në ujë, lajeni me themel dhe përsëriteni procesin.

Vetëm atëherë kur kripa do të qëndrojë në fund të vazos, është shenj ë që energjitë e këqija janë zhdukur.

Previous articleE dimë që duket e pabesueshme por është e vërtetë : Lëngu i makaronave mund të përdorët nga të gjitha vajzat për
Next articleMe h an xhar në duar! Kush është KUJTIMI, shqiptari i Maqedonisë që te.rr.or.izoi Vienën, cfare kishte bërë para disa muajsh