October 1, 2023

Është zbardhur dëshmia e 24-vjeçarit Albi Murollari, i cili vrau nënën mbrëmjen e djeshme në Përmet.

Para uniformave blu, Albi Muhollari ka pranuar kri min e kryer, teksa ka deklaruar se ajo që ka bërë është e pafalshme dhe se e meriton të ndë shkohet.

‘Ishte një moment delikat, unë meritoj të ndë shkohem, është i pafalshëm”, tha Muhollari.

24-vjeçari Albi Muhollari dyshohet se në gjendje depr sive ka mbytu r me plastmas nënën e tij Zeniate Muhollari, 65-vjeçe. Të dy jetonin prej kohësh në Amerikë dhe para 4 ditësh ishin kthyer në Përmet për të kaluar pushime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *