Home Lajme ‘Mbyllje për disa javë sic po e bën bota..’ Shefi i U...

‘Mbyllje për disa javë sic po e bën bota..’ Shefi i U rgjences ben deklaraten e papritur

206

Shifrat në vendin tonë vazhdojnë të pësojnë një rritje të ndjeshme, si në inf ektime po ashtu edhe në numrin e personave që kanë hum bur je tën si pasojë e korona viru sit.

Doktori Skënder Brataj me deklaratën e fundit ka krijuar shumë kakofoni dhe në të njëjtën kohë edhe pa nik. Brataj është shprehur se shifrat në rritje të të pr ekurve me kor navi rus mund të na çojnë edhe në një mbyllje disajavore.

Ekspertët e Komitetit Teknik kërkojnë ndihmën e qytetarëve për të respektuar masat, pasi dimri do të sjellë një tjetër rritje dhe skenarët nuk duhen ezauruar me shpejtësi .

Me uljen e temperaturave nis edhe qarkullimi i viru sit të gri pit, çka e vështirëson situatën, por Dr. Skënder Brataj u bën thirrje qytetarëve të bëjnë va ksinën e gri pit pasi krijojnë mbrojtje edhe për koro navir us.

I pyetur se cili është skenari tjetër me rritjen e shifrave, pas vendimit të fundit për zhvilimin e mesmit online, Brataj sqaron se nuk përjashtohet edhe një mbyllje disajavore, por po v lerësohet situata në çdo moment,

Previous article“Një mbyllje disajavore”, Brataj jep lajmin e papritur: Skenari për një tjetër karantinë
Next articleNëse keni këto shenja, atëhere trupi tregon se ka nevojë për këtë mineral : Nuk duhet neglizhuar pasi është në të mirën tuaj