Categories
Lifestyle

Me sh alët e hapura në krah të Sinan Hoxhës, nuk e besoni si dukej Amarda To ska para 20 vitesh

Bëhet fjalë për Amarda Toskën, e cila e ka nisur karrierën në ekran si balerinë edhe pse bota e televizionit për të ka kaluar në plan të dytë.

Ajo ka marrë pjesë edhe në shumë videoklipe dhe një ndër to është ai i Sinan Hoxhës, në këngën “Eja Eja”.

Vitet kanë bërë të vetën, por gjithsesi Amarda njihet pasi gezon ende të njëtat tipare dhe hijeshi, ndryshe nga ç;po ndodh së fundmi me shumë fytyra televizive.

Ami nuk mbeti vetëm në pjesën e kërcimit dhe baletit, ajo u kthye në moderatore të Portokallisë për ta pasuar më vonë me shumë emisione të tjera, të cilat sot kanë mbetur në hije për shkak të biznesit dhe sipërmarrjes.

Ami është nënë e dy fëmijëve, Joel dhe Sia nga martesa me aktorin Ermal Mamaqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *