Home Uncategorized Mësojeni Njëherë E Mirë! Ja Pse Shtrati S’duhet Të Jetë Kurrë Me...

Mësojeni Njëherë E Mirë! Ja Pse Shtrati S’duhet Të Jetë Kurrë Me Kokë Nga Dera…

360

Nuk ka gjë më të keqe se të vuash nga mungesa e gjumit.Andaj nëse vuan edhe ti nga pagjumësia, me siguri ke provuar pafund mënyra vetëm për të arritur të esh një natë e qetë.A e keni menduar ndonjëherë se ndoshta pozicioni i krevatit me kokë nga dera mund të jetë ajo që ju pengon në gjumin e mirë? Laura Cerrano, eksperte e teknikës feng shiu, mendon se pozicioni i krevatit me kokë nga dera është një arsye se përse ne nuk bëjmë një gjumë të mirë. Ajo beson se mënyra se si ne organizojmë mobiliet në dhomën e gjumit ndikon si cilësinë dhe sasinë e gjumit.Shtypni foton poshte ketij shkrimit ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.

Ajo sugjeron që të bësh një gjumë të mirë, sigurohu që nga të dyja anët e krevatit të lësh një hapësirë të konsiderueshme të lirë, në mënyrë të barabartë.

Andaj vendose krevatin në qendër të dhomës. Ata që e kanë krevatin ngjitur me murin apo afër hyrjes së derës duhet ta mendojnë edhe një herë pozicionin e tij.

Kini kujdes të lini mjaftueshëm hapësirë në kufijtë e krevatit dhe ta vendosni atë në mënyrë që të përtoni maksimumin e pamjes që dritarja e dhomës tuaj mund t’iu lejoj të merrni.

Previous articleSa gabim kemi bërë qe e kemi flakur, përdoreni për këto gjëra lëngun e kastravecave turshi dhe do…
Next articleQepët janë një ilaç i madh natyral për sëm/ undjet, por këto mënyra habitëse përdorimi ndoshta nuk i dini