Home Lajme Mjekia shqiptare e bën të madhe/ Mos i merrni këto r eceta...

Mjekia shqiptare e bën të madhe/ Mos i merrni këto r eceta për të trajtuar kor/onën, bëjnë keq

426

Shfaqja e si mptom ave të para të Sa rs-C ov 2 duket se i tre mb pacientët të cilët deri në komunikimin me m jekun e familjes, qarkullojnë rec etat me të afërmit pa u konsultuar me spec ialistët.

Shqipëri, 82 raste të reja me COVID-19

Ata përdorin anti biotikë pa krit er, gjë të cilën mj ekët e familjes e cilësojnë met odë tepër të ga buar.

“Kjo është një pro cedurë e ga buar sepse çdo paci ent ka s impt omat e veta. Në varësi të tyre, kryhet edhe vlerësimi për ekza minimet që duhet të kry ejë dhe më pas vendoset edhe për mjekimin. Sepse abu zohet me përdorimin e ant ibioti këve”, u shpreh mj ekja e familjes Br una Tocilla.

Albania Adopts Punitive Fines for Breaching Coronavirus Restrictions | Balkan Insight

Previous articlePersonat Që Hanë Vezë Të Ziera Duhet U rgjentë Të Lexojnë Këtë Lajm
Next articleKa dalë të gjejë grua në televizor/ Andi i vë metrin Melisës: Më rri larg moj…