Home Uncategorized Mjekja e famshme thote: Ja çfarë duhet të bëni çdo ditë që...

Mjekja e famshme thote: Ja çfarë duhet të bëni çdo ditë që të shëroheni nga çdo sëmu ndje!

390

Sipas shumë mj ekëve, këshillat që ne do të paraqesim mund t’ju ndihmojnë në luft imin e sëm undjeve të shumta të ndryshme. Një mjek i njohur madje pohon se nëse i kthen ato në një zakon, ato mund të jenë të dobishme për shëndetin tuaj të përgjithshëm.

Shikoni në Diell në orën e parë pas lindjes së diellit ose para perëndimit të diellit. Filloni me 10 sekonda ne dite dhe rriteni cdo dite numrin e sekondave. Ndërsa shikoni në diell, qëndroni me kembe zbathur në terren të thatë ose në beton.

Pini ujë. Uji natyral i pranverës është alternativa më e mirë. Lëreni ujin të ekspozuar ndaj rrezeve diellore për disa orë në një shishe qelqi të pastër, të pangjyrë, për të absorbuar energjinë diellore. Mos e lini jashtë natën.

Bëni ushtrime në ajër të pastër, për shembull, në park çdo ditë.Është një nga metodat më të mira për detoks ifikim.

Beni një shëtitje duke marrë frymë thellë në ajër të pastër në mëngjes dhe ne mbrëmje për të paktën 20 minuta.

Sigurohuni që të shkoni në shtrat herët, diku midis orës 10 dhe orës 02:00. Trupi i njeriut sekreton horm onet shë ru ese në këtë periudhë.

Duhet të konsumojmë më shumë fruta dhe perime të papër punuara.

Hiqni dore na produ ktet me ëmbëlsues arti ficial.

Shm angni alk oolin, ci garen, kaf en, çaj in e zi, çamçakëzat dhe produkte të konservuara.

Gjithmonë mbani një buzëqeshje në fytyrën tuaj! Gjithmonë jini pozitiv, sepse ajo do të përshpejtojë sekr etimin e hormo neve ter apeutike.

Mos mendoni ose flisni negati vis ht për veten apo për të tjerët, sepse ndërgjegjja juaj ndjek mendimet tuaja. Vepro sikur gjithçka të jetë mirë me ty.

Falni veten dhe të tjerët. Nëse falni, ju lironi veten nga urrejtja dhe zemërimi që ka efekt negativ në sekretimin e hormoneve dhe dëmton shëndetin tonë. Të falësh të tjerët, do të ndihmosh veten.

Previous articleNëna takohet me të bijën pas 42 vitesh në emision te Arditi, emocionohen te gjithë pas asaj që ndodh
Next articleKura me hudhra dhe vaj ulliri sheron 100 % problemet me dëgjimin