Home Lajme Mjeku i njohur thirrje te gjithë njerezve: Nëse keni këtë shenjë, u...

Mjeku i njohur thirrje te gjithë njerezve: Nëse keni këtë shenjë, u rgjent në s pital

192

Nje thirrje qe duhet ta degjojne te gjithe nëse jane me C ovid dhe po trajtohen me il ace në shtëpi, vjen nga m jeku i njohur Ilir Allkja.

Ai tha se nëse shfaqen shenja serioze si mb ajtja e frymës qytetarët duhet t’i drejtohen spi talit për të shmangur një d ëm të parikthyeshëm për sh ëndetin e tyre.

Ilir Allkja për Ora News: Për të gjithë ata që kanë në shtëpi të s ëmurë me Cov id të cilët shfaqin shenja të tilla si m bajtje fryme, duhet doemos t’ju drejtohen sp italit, duhet të shtrohen sepse në plot raste shkon në spital në momentin që në mushkëritë e tyre ka filluar f ibroza gjë e cila shpesh herë rezulton si një d ëmtim i parik thyeshëm, do ta vu ajnë gjithë jetën , do të jenë ind ividë me një kapacitet res pirator të mangët, çka do të thotë që do kenë gjithmonë vështi rësi të ecin, të ngjisin shk allët dhe të bëjnë një jetë no rmale.

Previous articleA Pini 2 Filxhanë Kafe Në Ditë? Ja Çfarë I Ndodh M ëlcisë Tuaj!
Next articleM jekët nuk ua thonë këtë, pasi të keni ngrënë mëngjes hani 15 thana dhe do shpëtoni njëherë e mirë nga kjo sëm/undje