Home Uncategorized Mjeku i njohur tregon sekretin : Ja se si të pastroni sinuset...

Mjeku i njohur tregon sekretin : Ja se si të pastroni sinuset në sekond, pa përdorur il’açe

71

Sinuset e mbyllura gjithsesi mund të vështirësojnë jetën e përditshme dhe të krijojnë probleme me frymëmarrje të vështirësuar, dhembje koke, por edhe me probleme të dëgjimit të dobësuar

Dr. Alan Mandell nga Florida, praktikues i kiropraktikës, ka treguar edhe dy mënyra për pastrimin e sinuseve për të cilat do t’ju nevojiten më pak se dy minuta, të cilat mund t’i provoni menjëherë.

Shtrini gishtat e mëdhenj dhe njëherësh derisa hapni gojën shty pni me gishta brendësinë e veshit.

Lironi shtypjen në vesh njëkohësisht duke mbyllur gojën. Do të dëgjoni pëlcitje të lehta në vesh. Bëni dhjetë përsëritje të shpejta.

Mbyllni hundën me gishta, merrni frymë lehtë dhe nxirreni frymën duke mbajtur gojën të hapur, me ç’rast do t’ju fryhen faqet, sikur pini duhan.

Bëni tri përsëritje duke u kujdesur që të mos i fryni faqet shumë. Pritni disa minuta, pastaj do të duhej të ndienit se si po ju pastrohen sinuset.

Edhe njerëzit me probleme kro nike të sinuseve kanë konstatuar që këto këshilla ndihmojnë. Posaçërisht janë të dobishme nëse nuk dëshironi të merrni barna të tepërta, por jeni të prirë ndaj mënyrave natyrale të shërimit

Previous articleDëshironi të mos shkoni asnjëherë tek mjeku ? 1 kokërr mollë jeshile në mëngjes dhe
Next articleE dhim bshme, nxirret e paj etë nëna shqiptare, u gjet e përqafuar me të birin