Home Uncategorized Mos blini hudhra nëpër dyqane apo markete, shihni çfarë është zbuluar

Mos blini hudhra nëpër dyqane apo markete, shihni çfarë është zbuluar

1318

Një komunikim tepër i rëndësishëm për të gjithë konsmatorët sepse nuk janë të vetëdijshëm për atë që blejnë në supermarket. Në fakt, shumë njerëz nuk e dinë se h udhra që gjendet në këto dyqane mund të vijë nga Kina.

Një pjesë e asaj që prodhohet në këtë vend është to ksike. Mënyra e rritjes së saj është jashtëzakonisht prob lemat ike, në fakt pesticidet përdoren për të stim uluar produktet.

Për të njohur hud hrën t oksike të rritur në Kinë, disa karakteristika të veçanta duhet të merren parasysh. Para së gjithash ar oma, në fakt hu dhra e rritur normalisht është më e shijshme se ajo e prodhuar në Kinë.

Nëse rr ënja dhe kë rcelli nuk janë hequr, ushqimi mund të jetë i mirë. Fermerët ki nezë heqin rr ënjët dhe kë rcellin për të zvogëluar peshën dhe për të kursyer para për transportin.

H udhra e Ki nës është më e lehtë. Shkurtimisht, këshilla është që ta blini atë nga fermerët lokalë të besuar, në mënyrë që të mos rre. zik ohet sh. ëndeti me një produkt që është i rr.ez ik.shëm

Previous articleVjen parlajmerimi i sinoptikanes: Nesër nis zyrtarisht dimri: Ngrica dhe dëborë, ja moti për gjithë javën..
Next articleE dinit g abim! Ky është orari kur duhet ta pini kafen e mëngjesit