September 25, 2023

Ju mùnd të pyesni veten se pèrse ne jemi káq të sígùrt për këtë gjë, por gjíthçka është e bázùar në páráshíkimet ástròlògjíke të cilat thònë se ky vit që po vjèn do të sjèllë shumë mírësi dhe vetëm mòmente të gèzùeshme dhe do t’u shèròjë të gjítha vùájtjet.

Disa shènjave u hápen portat e fátit dhe ky është një lájm shumë i mrèkùllueshëm ndáj dhe ju dùhèt që ta shíjoni në máksimum. Për ta zbùlùar se cilat jánë shènjat që do t’i pèrqáfojë fati, ju dùhèt që të shíhni më pòshtë shènjën tuaj të Zòdíakùt.

Fati pèr Bínjákët: Bínjakèt dùhèt të kènë më shumë kùjdes në çèshtjet ekonomíke dhe në pártnèritete. Në çèshtjet ekonomíke dùhèt të jènë shumë stríkt në kèrkèsat e tyre dhe sèsi i kèrkòjnë të drèjtat e tyre ekonomíke dùhèt të jetë me rrègùlla dhe lígjè.

Kùrse në pártnèritet kèmí kùndèrshtíme dhe çèshtje lígjòre që u vínë pèrbállë binjakëve dhe nuk i lèjòjnë ata të márrin një vèndim. Do kenë një pártnèritet që kèrkòn t’i dòmínòjë. Mùnd të kènë márrèdhènie personale që príshèn, por edhe báshkèpùnim, ose një martesë të mùndshme.

Fati pèr Brícjápin: Kjo shènjë është në këtë pozícion, sepse Jùpíteri në shenjën e shígjètarit është në shtëpinë e 12 të brícjápëve, është në shtëpinë e mèndímit dhe meditimit për një háp më të mirë. Do të ketë një bllòkím për të fítùar fùqí. Brícjápët janë skèptíkë dhe strátègjíkë. Do të ndíhen të bllòkùar dhe të veçuar. Ata bricjapë që jánë të dítur mùnd të bèjnë gjëra shumë të mëdhá në 2022.

Fati pèr Vírgjèrèshën: Kjo shènjë është në kùadrát me Jùpitèrin në Shígjètar. Do të thotë që Shígjètari është në shtëpinë e 4 që prèk shtëpinë, zgjèrimín, udhëtimet apo plánet që nuk do të lèjòjnë të përpáròjnë me të rènë, pasi pèngòhen nga tradicionalja. Vírgjèrèsha do të dùhèt të bèjë një lùftè më tradicionalen, pasi do të kèrkòjë të rènë. Kùjdes me çèshtjet ekonomíke, pási ríkthèhen disa pròblème.

Fati pèr Pèshqít: Shenja në kùadrát me shígjètarín, por ai ka të bèjë më kárríerën, prònën, lígjín dhe të ardhmen. Dùhèt ta kènë mirë më njerëzít në pùshtèt, ose lígjín. Nëse márrin vèndíme në kùndèrshtím me lígjín, atëherë kárríera e tyre do të përfùndòjnë . Do kenë mbèshtètje të mirë, miq dhe shòkë që do ti mbájnë afër, ose do ti trègojnë rrugën e dùhur.

Fati pèr Gáfòrrèn: Është në këtë pòzícion, pasi Jupíteri në shenjën e shígjètárit do të kèrkojë një lëvízshmèri më të madhe në jetën e pèrditshme. Këta ose dò kènë shumë pùnë, ose dùhèt të ndrýshojnë jetën e tyre të pèrdítshmè dhe të bèjnë një háp më tej.

Të udhëtojnë më shumë të márrín më shumë pèrgjègjësi. Dùhèt të fítòjnë distancën e lárgèsísë, por dùhèt të kenë kùjdes me kárríerën dhe pùshtètin.

Fati pèr Pèshòrèn: Kjo shènjë dèl nga një 7 vjèçár i rrèmùjshèm, por janë mjáft të favòrízuar, do të kenë udhëtime, ekspèríenca dhe kùalifíkime. Peshoreve u pëlqejnë shùmë lèvízjet. Dùhèt të kènë kùjdes me fámíljen, njerëzít e afërt. Dùhèt të márrín pèrgjègjësi të mëdhá. Sátùrni që do udhèhèqë çèshtjet e tyre fámíljare, i çòn shumë lárg.

Fati pèr Dèmín: Ai ka márrë një pozícíon të tillë dhe dùhèt të jènë të lumtur. Jùpitèri në shígjètár u fál një mbárèsi ekonomíke në 2022. Demët që kanë vùájtur dhe kánë pásùr një Urán në shtëpinë e 12 kánë qènë psíkòlògjísht shumë të rèndùar, tani do të fítòjnë shumë párá.

Në 2022 do të ndíhen të favòrizùar me udhëtimet. Dùhèt të bèjnë kùjdes pas muajit Dhjetor, pási do ju ndrýshòhèt dèstinácioni.

Fati pèr Akrèpín: Shènja e zòdíakùt qè do të jètë në një vit të fùqíshëm ekonomík, do të gjèjnë një burím të dytë. Do të jetë víti i páráve. Nuk dùhèt të zhgènjèhen në fùshën e dashùrisë me një person. Nèse mèndojnë se kanë një márrèdhènie perfèkte dhe më pas dèl diçka tjetër. Nëse do e kálòjnë këtë moment do të fùqízòhen ekonomíkisht.

Fati pèr Ujòrin: Është në këtë pozícion të fùqíshëm, pasi do të bèjnë një jetë sòcíalë gjatë 2022. Çdo pùnë grupi, jetë sòcíale do të dálin dhe të kènë sukses. Nuk do të pòzíciònohen në një márrèdhènie. Do udhëtojnë më shumë se të gjíthë, do të bèhen më të fámshèm se kanë qènë vitet e fùndít. Dùhèt të kènë kùjdes në daljet e tyre. Pèrvòjat do të jenë të mira.

Fati pèr Dáshin: Më në fùnd u ka ardhùr dita. Jùpiteri në shenjën e shígjètárit, u jèp zjárr për zjárr. Ëndrrat e tyre do të gjèjnë një rrùgètim të ri dhe të gjatë. Do të kènë suksese në kòntákte me jashtë. Punë të reja. Nèse kánë pásùr pròblème në dashùri, gjíthçka sa vjèn dhe rrègùllohèt. Me fùtjen e Uránit do ti jápín priòrítet ekonomisë.

Fati pèr Lùanin: Do të jetë viti i dashùrisë për lùanët, do kenë ndjènja të lárta. Lùani me shígjètárin shkòn shumë mirë. Do të jètë një vit i gèzùeshëm dhe është një pèrkùfizím shumë i madh për lùanët. Do dálin nga pásígùrt. Çèshtjet e pùnës dùhèt të kènë kùjdes. Mùnd të mòs kènë një pùnë të rèndèsíshëm, por do kènë një dashùri shumë të bukur.

Fati pèr Shígjètárin: Është në vendin e parë. Jo vetëm shígjètárët por edhe ata që kánë áshèndent shígjètárin janë me shùmë fat në 2022. Dhùrata, ëndrra, márrja me veten, do të jènë pjesë e tyre. U jèpet një sháns shumë i madh për të kálùar një fázè të mirë.

Edhe në anèn ekonomíke, Sátùrni deri në 2022 do u jápi një stábilítet. Do të llògarísín mirë çdo háp që do të hèdhín. Do të rrègùllojnë atë që për 12 vite e kánë pásùr rrèmùjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *