September 27, 2023

Shumë i hedhin kutitë me vezë, duke i konsideruar ato të panevojshme dhe të padobishme. Megjithatë, ka shumë gjëra që mund të bëhen prej tyre dhe ne ju sjellim një ide gjeniale.

Ju mund të jeni të interesuar në:

Një tas dekorativ për gjëra të vogla të ndryshme!

Do t’ju duhen: kuti vezësh, ngjitës (brum), enë plastike, pak vaj, letër transparente dhe bojëra.

Procedura: grisni kartonin, lagni në ujë dhe lëreni të qëndrojë për pak kohë.

Më pas përzieni derisa të përftoni një masë homogjene që do ta shtrydhni.

Përzieni pak ujë dhe ngjiteni në një tas të veçantë dhe më pas shtoni në masë. Lyejeni një enë plastike me vaj, mbulojeni me fletë metalike dhe më pas shpërndajeni masën në mënyrë të barabartë me gishtat.

Nëse dëshironi, mund ta lini të egër imagjinatën tuaj dhe ta dekoroni tasin e bërë në këtë mënyrë duke përdorur prerëse për biskota.

Kur tasi të jetë tharë plotësisht, përdorni gërshërë për të shkurtuar skajet e pabarabarta. E lyejmë me ngjitës dhe e lëmë ngjitësin të forcohet e më pas e lyejmë me ngjyrën e dëshiruar.

Në fund mund ta dekoroni me rruaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *