Home Uncategorized MrekuIIitë ndodhin: Bëhet nënë në moshën 48 vjeçare, pas 15 vjet përpjekjesh...

MrekuIIitë ndodhin: Bëhet nënë në moshën 48 vjeçare, pas 15 vjet përpjekjesh të pasuksesshme

19

Çíf tí filloi “ngji zjen e një fëmije” gjatë muajit të tyre të mjaltit kur ata ishin në mesin e të 30-ave, ku pasuan një seri të dësh.timesh dhe zhgë njímesh, por ata nuk hoqën dorë. Fiona McKlaski nga Skocia dhe burri i saj Darren u përpoqen të bëjnë një fëmijë qysh në vitin 2004, në muajin e tyre të mjaltit në Xhamajka, por kaluan muaj e vite dhe ata e kuptuan se diçka nuk ishte në rregull.

Çíf ti, në mesin e viteve të 30-ta, u këshilluan nga mjekët të provonin mbar.ësimin art ificial. Ata kanë shpenzuar të gjitha kursimet e tyre në traj time, dhe Fiona tashmë kishte filluar të tregojë simptoma të meno.pauzës në moshën 45 vjeç, dhe nga foshnja ende nuk ka asgjë. Por ata nuk u dorëzuan dhe si rezultat, Fiona mbeti shtat.zënë në moshën 48 vjeçare, dhe në maj të vitit 2019 ajo lindi Ella Jane-in e vogël .

Previous articlePerrallore: Kjo është shtëpia super luksoze e Eni Çobanit, gjithçka duket e përsosur (Video)
Next articleMeteorologu i njohur : Ja se si pritet të jetë moti gjatë muajit Nëntor