Home Kuriozitete NdaIojeni DHlMBJEN e dhëmbëve për 1 sekond. Vërtetë për 1 sekond

NdaIojeni DHlMBJEN e dhëmbëve për 1 sekond. Vërtetë për 1 sekond

91

Dhi;mbja e dhëmbëve është shumë e tm errshme dhe një ndër arsyet e vizitave te dentisti.

Zakonisht ndodhin natën si pasojë e ndryshimeve në qarkullimin e gj akut. Por, në rastet më të mëdha klinkat dentare janë të mbyllura.

Kështu, do t’ju duhet të duroni dhi;mbjen ose të zgjedhni një metodë shtëpiake për të lehtësuar dhi;mbjen.

Nuk keni pse të shqetësoheni, sepse ne do t’ju ndihmojmë me këtë probIem. Kjo do t’ju shpëtojë nga dhi;mbja në vetëm 1 sekondë.

Përbërësit janë tërësisht natyralë dhe kanë veti të mëdha kuruese.

Ky iIaç funksionon shumë shpejt dhe përgatitet më lehtë nga ç’mund të mendoni.

Përbërësit:½ lugë çaji karafil pluhur,½ lugë çaji vaj kokosi

Udhëzime:Mjafton t’i miksoni përbërësit dhe të bëni me to një lloj paste.

Aplikojeni te dhëmbi që ju dh;emb dhe në mishra. Bëjeni këtë për 3 ditë, në mënyrë që të hiqni q;afe edhe inf eksionin, në rast se mund të jeni prekur

Previous articleBën mrekulli, mesojeni! Ja pse duhet ta shpërndani kripën nëpër shtëpi
Next articleTha që ishte e paprekur/ Kjo është jeta që ka bërë vajza që do burrë në Bukuresht