Home Uncategorized Ndodh hat aja te Astiri :Burri i dës hpëruar: Fal lxhoret më...

Ndodh hat aja te Astiri :Burri i dës hpëruar: Fal lxhoret më tër buan gruan, me një shikim më…(VIDEO)

137

Ndodh hat aja te Astiri :Burri i dës hpëruar: Fal lxhoret më tër buan gruan, me një shikim më…(VIDEO)

Ndodh hat aja te Astiri :Burri i dës hpëruar: Fal lxhoret më tër buan gruan, me një shikim më…(VIDEO)

Edhe pse jetojme ne shekullin e XXI-të, ende shume njerez besojne te fal lxhoret dhe shohin fi lxhane e letra.Por një situatë e paz akontë qe i ka ndod hur një gruaje në afërsi të zones se njohur te Astirit ne Unaze te Re, teksa ka parë fatin tek një fal lxhore, na ben te gjitheve te mendohemi dy here para se tu besojme serish ketyre grave te cu ditshme.Gruas i kanë vjedhur të gjitha sendet e floririt me vlerë gati një milion lekë dhe ajo nuk ka qenë në dijeni të këtij fakti sepse mendonte që i kishte me vete unazat, vëthët dhe byzylykët.

Përshëndetje JOQ! Unë banoj tek pallatet e verdha pranë Astirit dhe dje kanë qenë tre gra rome që kanë bërë kër dinë në pallate. Hiqeshin si fal lxhore dhe gruas time i morën mbi 600 mijë lekë sende floriri.Këto tre gratë që shihni në pamje nga kamerat e sigurisë kanë çanta me rroba të përdorura dhe hiqen sikur vijnë për të bërë tregti që të shesin diçka dhe pastaj të ofrojnë mundësinë duke të thënë që a dëshironi t’ju shoh fatin.I thanë gruas time dhe ajo pranoi dhe si përfundim i thanë që nëse dëshironi të hiqni të gjitha të kë qijat nga shtëpia juaj, hidhini sendet tuaja të floririt në këtë copë nape dhe vendosi diku në shtëpi dhe hap napën pas dy orësh.

E bëri gruaja këtë dhe pas dy orësh kur e hapi napën nuk kishte asgjë, sepse në momentin kur ato fusin gjërat në napë vendosin një person përballë dhe ti nuk sheh asgjë.Nuk e di si funksionojnë, por këto gra po bëjnë kër dinë.Dje bëra den oncimin në komisariat dhe u thashë se ajo zona ka kamera të sigurisë, por më thanë që vonon shumë kjo punë ehaaa…Gati sa nuk po luan me ndsh gruaja ime dhe ndjehem shumë i mallkuar që jetoj në një vend të bra ktisur nga gjithçka.Këto janë pamjet që kam mundur t’i siguroj, shpresoj që dikush t’i njohë.”

Previous articleZgjidhni pemen qe deshironi dhe mesoni se cfare mesazhi ka kete fundvit per juve
Next articleTani e mësuam, nuk e kemi ditur më parë : Speci Dje/gës na mbron neve nga një sëm/undje tepër e rrez