Home Uncategorized Ndodhi dhe kjo/ Ndahet nga burri dhe martohet me djalin e tij:...

Ndodhi dhe kjo/ Ndahet nga burri dhe martohet me djalin e tij: Ma mori djalin ajo, si nuk pati mëshirë…

195

Ndodhi dhe kjo/ Ndahet nga burri dhe martohet me djalin e tij: Ma mori djalin ajo, si nuk pati mëshirë…

Ndodhi dhe kjo/ Ndahet nga burri dhe martohet me djalin e tij: Ma mori djalin ajo, si nuk pati mëshirë…

Një grua në Rusi ka lënë burrin dhe është martuar me djalin e tij, nga martesa e mëparshme.Marina Balmasheva është 35-vjeç, ndërsa djali i ish-bashkëshortit është 20 vjeç, me emrin Vladimir Savjarin.
Në fakt një diferencë e tillë në moshë është paksa e papranueshme në Rusi.Marina ishte martuar me babanë e Vladimirit, Alexei, i cili tani e a kuzon për joshjen e djalit të tij, por ajo e mohon.

Marrëdhënie të çuditshme e quajti burri këtë lidhje.
“Dëgjoheshin duke bërë s eks. Unë isha i dës hpëruar kur kuptova se Marina po m ashtronte me djalin tim”, tha i dëshpëruar Alexei Shavyarin.

Previous articleShqipen e hoqën nga emisioni ku doli të kërkonte burrë/ Bora Zemani i kthehet keq dhe Andit: Po deshe ik dhe ti pas asaj
Next articleKu shkon me pantallona kaq të shkurtra? Shoferi i urbanit zbret 19-vjeçaren, e pushojnë nga puna…(VIDEO)