Home Uncategorized Nëna lind binjakë nga dy burra të ndryshëm, burri dhe i dashuri...

Nëna lind binjakë nga dy burra të ndryshëm, burri dhe i dashuri i saj

49

Midis fe.nom.enev.e të jetës, lindjet binjake mahnitin, in.trig.ojnë dhe ma gjepsin. Por akoma më e mrekullueshme, pak njerëz meritojnë të imagjinojnë se një grua mund të jetë shtatzënë me dy binjakë të baballarëve të ndryshëm. Ndonjëherë e pab.esu.eshme, herë e pa.fat dhe megjithatë shumë e vërtetë, siç tregon rasti në këtë artikull. Duke pasur binjakë tashmë mjaft të jas.htëzak.onsh.ëm, një grua kin.eze do të kishte lindur dy baballarë të ndryshëm.

Previous article23-vjeçarja shkon në shtëpi dhe sht.anget kur e gjen mamanë duke…
Next articleGodet gjinekologia kosovare: Burrat e Kosovës kanë spermën më të dobët në Ballkan, ja arsyeja