Home Uncategorized NËNA VURl KAMERA NË DHOMËN E GJUMlT, NË MËNGJES ZBULON GJlTHÇKA (VIDEO)

NËNA VURl KAMERA NË DHOMËN E GJUMlT, NË MËNGJES ZBULON GJlTHÇKA (VIDEO)

133

NËNA VENDOS KAMERA NË DHOMËN E GJUMIT, NË MËNGJES ZBULON GJITHÇKA.

Një nënë e rë vendosi kamera me infrared në dhomën e gjumit për të filmuar gjatë natës së çfarë ndodhte me të dhe dy fëmijët e vegjël.
Zgjim thuajse çdo një orë apo gjysmë ore për të parë fëmijët apo për t’i

mbuluar ata dhe gjum në pozicione aspak të rehatshme përveç të tjerave.
Kjo ishte ajo që nëna e re donte të dokumentonte për të treguar një natë të sajën me fëmijët.
Për më tepër, ndiqni videon e mësipërme! /albeu.com/

Previous articleNJlHUNl me gruan eciIa paguan një burrë 2200 euro, arsyeja do ju Iërë pa fjaIë
Next articleHoroskopi për ditën E martë, 27 tetor 2020