Home Uncategorized Nëse dëshironi të keni një shikim të fortë u nevojitet kjo pije...

Nëse dëshironi të keni një shikim të fortë u nevojitet kjo pije e cila pihet 30 minuta para ngrënies, 3 herë në ditë

239

Vladimir Petrovich Filatov, mjek rus, ki rurg dhe okulist, përveç terapive mjekësore dhe trajtimit të rregullt, këshilloi pacientët e tij të përgatisnin këtë përzierje të fuqishme.

Ky il’aç parandalon dobësimin e mëtejshëm të shikimit dhe përmirëson vizionin. Njerëzit filluan ta përdorin atë masivisht pas dëshmive të rezultateve pozitive, pasi kjo recetë u zbulua për pacientët.

Përbërësit:

Lëng limoni nga 3-4 limon

300g mjaltë

500g arra

100g xhel nga Aloe Vera

30 min para ngrënies, konsumoni 1 lugë nga kjo përzierje e fuqishme 3 herë në ditë. Duhet të konsumoni këtë përzierje për të të përmirësuar shikimin tuaj. Kjo vitaminë bo mbë do të rrisë gjithashtu imunitetin e trupit.

Lëng Aloe Vera jep efekte pozitive kundër problemeve kardiov askulare, hemorroideve, tuberk ulozit, inflamacionit në organet riprodhuese të femrës, çështjet e traktit gastrointestinale, sëm. undje të veshkave.

Aloe Vera nuk duhet të jetë më e vjetër se 2-3 vjet

Previous articleA bën të gatuajmë me vaj ulliri ? Përgjigjja do t’iu lë pa fjalë, mësojeni që mos pendoheni më vonë
Next articleU fryhet shpejt barku sa hani dicka të vogel ? Ja cfarë po ua shkakton këtë gjë