September 29, 2023

Kjo kurth mashtruesish dëshmon edhe se hajdutët nuk pushojnë. Ata dolën me një metodë të re për grabitjen e makinave.

Nëse shihni 50 euro tek shoferi, mos nxitoni t’i merrni sepse është thjesht një mashtrim hajdutësh.

Qëllimi i mashtruesve është që ju të dalloni faturën, të dilni nga makina e nisjes dhe ta bëni hajdutin të hyjë dhe ta vjedhë atë para syve tuaj.

Ndodh aq shpejt sa nuk ke kohë të reagosh nga konfuzioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *