Home Uncategorized Nëse jeni mbi 40 vjec vetëm kjo pije mund të largoj dh...

Nëse jeni mbi 40 vjec vetëm kjo pije mund të largoj dh jamin në zonën e b arkut

188

Faktorë të ndryshëm mund të shka ktojnë yn dyrë të tepërt në zo nën e bar kut dhe lidhen kryesisht me infl amac ionin e sto makut, di etën e varfër ushqimore dhe akumulimin e lëngjeve.

Ky është një p roblem i madh në mbarë botën dhe perveçse një p roblem est etik, bëhet shkak edhe i shumë shqe.tësi.meve shën.detë.sore. Por, ka një pije që mundëson dj egien e yndy.rës kryesisht në këtë zonë të trupit dhe ul ba.rkun në një kohë shumë të shk.urtër.

Përbërësit:

Xhinxher

Gjethe mente

1 kastravec

1 limon

2 litra ujë

Udhëzime:

Lani mirë të gjithë përbërësit, i qëroni dhe i prisni në copa. Hidhini në një enë sëbashku me ujin dhe më pas i vendosni në zj. arr të ziejnë.

Largoni përzierjen nga zjarri dhe lëreni të ftohet. Më pas vendoseni në frigorifer dhe lëreni gjithë natën.

Konsumojeni këtë il aç të fuq ishëm 3 herë në ditë: në mëngjes para të hani vaktin e mëngjesit, pas drekës dhe para se të flini gjumë.

Pas këtij tra jtimi të përdorur në mënyrë të rregullt, yn dyra e bark ut do të shkrihet brenda disa javëve. K jo pije, po ashtu eli. minon toksinat nga trupi juaj dhe përmirëson metabolizmin,

Previous articleLigji i cmendur ne Greqi, mund të bëheni me pasaporte europiane me kaq para
Next articleE pregatisni vete këtë vaj i cili sh ëron 1 nga p roblemet që prek më së shumti moshen 40 vjeçë e sipër