Home Uncategorized Niseni ditën duke bërë këtë veprim dhe ju do të largoni lehtë...

Niseni ditën duke bërë këtë veprim dhe ju do të largoni lehtë kilet e tepërta, gjithashtu do të ndiheni sikur të ishit 20 vjeç

126

Me thjeshtëzimin e gjithçkaje, është bërë e pamundur humbja në peshë. Askush nuk përdor shkallët, gjithnjë e më pak njerëzit shkojnë në punë në këmbë, e kalojnë gjithë ditën të ulur përpara kompjuterit. Si të bëjmë? Ndonjëherë vlejnë edhe truket e vogla që shëndeti të jetë më i mirë. Nuk keni pse bëni gjithmonë sforcime të mëdha!

T’iI lejoni vetes edhe ca minuta gjumë më tepër. Sigurisht, nuk pot hemi të shkoni vonë në punë, por as të hidheni me vrap nga krevati!

Sa herë që ka diell, ta shijoni. Duhet të merrni përditë një ‘do zë’ diell.

Të furnizoni trupin me proteina.

Filloni të pini ujë që në mëngjes.

Bëni lëvizje fizike qoftë edhe për pak minuta. Për shembull, mund të bëni qëndrimin statik (plank) që nuk zgjat asnjëehrë më shumë se 2 minuta.

Hani mesavaktet

Bëjeni në këmbë rrugën për në punë

Previous articleKy është produkti që po u prish juve dhëmbët dita ditës pa e kuptuar, hiqni dorë 1 sekond e më para
Next articlePo ju e dini se cila nga këto vezë është më e shëndetshme? Mësojeni një herë e mirë dhe mos i konsumoni më vezët të cilat janë