Home Uncategorized Një sasi tepër e vogël nga kjo bimë do t’iu ç’liroj juve...

Një sasi tepër e vogël nga kjo bimë do t’iu ç’liroj juve nga inf eksionet e s inuseve dhe pastroj rruget e frymëmarrjes

91

Rrika është veçanërisht e fuqishme në tra jtimin e sin sit dhe çl iron rrugët e fry mëmarrjes duke ndihmuar në lu ftimin e të ft ohtit, g ripit dhe kongjes tion it të mus hkërive.

Ajo është gjithashtu il’aç efe ktiv për lu ftimin e inf. eksionit të traktit urinar. Kur përdoret si një il.aç nat yral, ajo vjen pa asnjë efekt anësor. Në të njëjtën kohë, rika na jep një kënaqësi të veçantë të kuzhinës.

Do. za efektive ditore e rrikës është rreth 1 gram, përkatësishtë më pak se një lugë e mesme

Nevojiten:

2 filxhanë me mjaltë,

1/2 e filxhanit me xhenxhefil të grimcuar,

1/2 e filxhanit me rrikë të grimcuar.

Përzijini të gjithë këta përbërës dhe lëreni të qëndrojë, nëse është e mundur, së paku disa javë.

Një lugë të mesme të kësaj përzierje konsumojeni kur keni dhe mbje fyti, ko llitje, keni simptome të ft ohjes dhe gr ipit, apo shtojeni një lugë të mesme në cajin prej sherebele

Previous articleE fundit, Greqia merr vendimin që s’pritej : Deri në këtë datë nuk do të lejohet të kaloj asnjë këmbësor dhe makinë
Next articleShi e borë në të gjithë vendin, por ja si do jetë moti javën e ardhshme (Foto)