September 29, 2023

Një përdorues i TikTok ndau një truk vërtet krijues për pastrimin e radiatorëve.

Ajo përdor pluhur larës dhe ujë të nxehtë për pastrim. Para se të derdhte lëngun nëpër grila dhe të nxirrte papastërtitë, ai vendosi një rrogoz dhe një enë plastike në dysheme nën radiator, në mënyrë të natyrshme, për të mos bërë rrëmujë.

Uji i bardhë me sapun që ai derdh nga hapjet e sipërme të radiatorit më pas derdhet poshtë në tas si ujë i errët dhe i ndotur. Natyrisht një truk efektiv.

Ky truk jo vetëm që pastron tërësisht pjesën e brendshme të radiatorëve, por do t’i japë të gjithë shtëpisë një erë të këndshme.

Deri më tani, video ka mbi 3.6 milionë shikime dhe mbi 656 mijë pëlqime.\

@itsyourflora2 #lumkushmka #lumkushmeka #foryoupage #fypシ #fyp #cleanthatup #cleanbandit #deepcleanig #cleaninghacks #viral #deepcleanig ♬ Lum Kush M'ka – Greta Koci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *