Home Uncategorized Njerezit qe i perkasin ketij grupi, jane te vecante, arsyeja do t’iu...

Njerezit qe i perkasin ketij grupi, jane te vecante, arsyeja do t’iu mahnis

230

Shpeshherë ndodh që njerëzit që kanë grup gja. ku 0 të konsiderohen të vecantë. Kjo ndodh pasi mendohet se njerëzit me grup gja. ku 0 janë pasardhës të njeriut të parë.

Grupi 0 i gja. kut ka qenë i pari që ka ekzistuar dhe ishte i paraardhësve të njeriut që njiheshin si gjue. tarë të eg.ër.

Njerëzit që kanë aktualisht grupin e gja. kut 0 kanë disa karakteristika të mira shëndetësore, por edhe personale.

Këto njerëz kanë aftësi më të mëdha fokusuese, produktive, aftësi drejtuese, janë shumë aktiv dhe kanë më shumë fuqi se çdo grup tjetër gja. ku.

Në kulturën japoneze ky grup gja. ku lidhet edhe me disa lloje personaliteti si njerëz të përkushtuar, organizuar, fokusuar, të përgjegjshëm dhe shumë praktikë.

Megjithatë nën presionin e str. esit këta njerëz mund të nxehen dhe nev. rikosen shumë, janë shumë hiper.aktivë dhe imp.ulsivë.

Shëndeti i këtyre personave me grup zero ka më shumë rre. ziksh. mëri të vuajë nga ulcera dhe çrregullim i Tiroides, kanë aciditet të lartë në stomak në krahasim më grupet e tjera duke pasur gjithmonë irr. itime dhe shqetësime të tij.

Prandaj këta persona rekomandohen që të hanë gjithmonë në tavolinë, ngadalë dhe të përtypen mirë. Alk.ooli dhe kafeina nuk janë të mira për këtë grup pasi ul nivelet e adrenalinës.

Rekomandohet që këta persona të bëjnë sa më shumë ushtrime, stërvitje dhe të mundohen të shmangin str.esin në mënyrë që të shmangin këto veçori nega.tive

Previous articleE fundit : Brataj sqaron një herë e mirë nëse do të ketë apo jo një mbyllje në fundjavë
Next articleE fundit, Greqia merr vendimin që s’pritej : Deri në këtë datë nuk do të lejohet të kaloj asnjë këmbësor dhe makinë